От 30.10 до 03.11.2017г. в град Ринкон де ла Виктория, Испания се състоя първата Транснационална среща по проект ”RAINBOW-Right Attitude In Building Our World”, по програма Еразъм+, Ключова дейност 2, по който ФСГ „Васил Левски” започна работа тази учебна година.

Участниците от Румъния, Италия, Литва, Турция, Македония и България  имаха възможност да разгледат  стаите, съоръженията и удобствата, които ползват испанските ученици и учители. Бяха представени екипите на всички държави-участнички и  училищата показаха презентации за институцията си, града и образователната система. Също така бяха разгледани въпроси свързани с изпълнението, мониторинга и работата по проекта. Обсъдиха се графика на срещите и задачите на партньорите. Участниците  бяха поздравени от директора на училището, а след това имаха официална среща с кмета на Ринкон де ла Виктория, отговарящ за спорт, култура и образование. С цел опознаване културата и традициите на домакините, бе проведен урок по фламенко с професионален учител. Участниците в срещата посетиха градовете Гранада и Малага.

ФСГ „Васил Левски”,гр. Добрич вече трескаво се подготвя за следващата Краткотрайна среща за обучение на ученици и учители в Румъния през декември месец тази година.

Първа среща на учителите по проект

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *